Актуальні питання щодо внесення змін і доповнень до правил стрільби і управління вогнем наземної артилерії - Naumenko, I. V.; Volkov, I. D. (Військово-технічний збірник, 2018)
У статті наведено короткий аналіз стану та перспектив розробки керівних документів щодо стрільби і управління вогнем артилерії в арміях провідних у військовому відношенні країн світу та чинників, що впливають на необхідність внесення змін і доповнень до діючих Правил стрільби і управління вогнем наземної артилерії. За результатами проведеного аналізу отримано висновки щодо основних змін і доповнень, які доцільно внести до Правил стрільби і управління вогнем наземної артилерії, а також їх оформлення.