Методика визначення обсягу обмінного фонду агрегатів для ремонту озброєння і військової техніки - Morozov, A. A. (Військово-технічний збірник, 2017)
Наводиться методика визначення обсягу обмінного фонду агрегатів для ремонту ОВТ. Для урахування впливу виробничих можливостей органів з ремонту агрегатів на своєчасність ремонту техніки та логістичних витрат на утримання такого фонду алгоритм вирішення шуканої задачі базується на розгляді системи обмінного фонду агрегатів. Рішенням задачі є обсяг ОФ агрегатів, який враховує нестаціонарність потоку їх відмов та мінімізує логістичні витрати.