Математична модель оцінки похибки визначення часу висування бойової машини із зони «затінення» в зону прямої видимості цілі - Korolіov V. M.; Zaiets, J. H.; Kuzmichev D. А. (Військово-технічний збірник, 2016)
В роботі розглянуто оцінку похибки визначення часу висування бойової машини (вогневої одиниці) із зони «затінення» в зону прямої видимості цілі. Досліджено залежність цієї похибки від точності визначення геоінформаційною системою координат найближчого до бойової машини ланцюга межі зони «затінення», точності визначення координат бойової машини навігаційною системою та швидкості пересування бойової машини на полі бою.