Використання генетичних алгоритмів у задачах цілерозподілу в АСУ тактичної ланки - Tkachyk, P. P.; Zhyvchuk, V. L.; Lytvyn, V. V.; Oborska, O. V. (Військово-технічний збірник, 2016)
У статті розглядається підхід до побудови модуля цілерозподілу в складі автоматизованої системи управління Сухопутних військ Збройних Сил України. Для отримання близького до оптимального цілерозподілу запропоновано використати генетичні алгоритми.