Проблеми виконання завдань балістичної підготовки для забезпечення точності стрільби артилерійських підрозділів за досвідом АТО - Kazakov, V. M. (Військово-технічний збірник, 2016)
У статті на підставі аналізу застосування артилерійських підрозділів під час виконання бойових завдань у зоні проведення Антитерористичної операції на Сході України розглянуті основні проблемні питання проведення заходів балістичної підготовки та визначені основні шляхи їх вирішення.