Обґрунтування доцільності застосування габіонних конструкцій при фортифікаційному обладнанні районів (позицій) військ (сил) - Kolos, O. L. (Військово-технічний збірник, 2016)
У статті розкриті короткі викладки обґрунтування доцільності застосування габіонних конструкцій при фортифікаційному обладнанні районів (позицій) військ (сил). Поданий аналіз досвіду застосування габіонних конструкцій в Антитерористичній операції на Сході країни, миротворчих операціях та результати випробовування у навчальних центрах.