Застосування методу прогресуючого еталона у системах із неповною інформацією - Kuz’menko, R. V.; Zelenyuch O. М. (Військово-технічний збірник, 2015)
У статті проведено аналіз методу прогресуючого еталона на прикладі навчально-тренажерних комплексів підготовки та перепідготовки водіїв, з визначенням його як переваг, так і недоліків. Запропоновано його модифікацію у випадку застосування до систем із різнорідною та неповною інформацією.