Підхід до побудови програмного забезпечення збору, передачі та обробки розвідувальних даних в АСУ тактичної ланки - Tckachyk, P. P.; Zhyvchuk, V. L.; Lytvyn, V. V.; Оborska O. V. (Військово-технічний збірник, 2015)
У статті розглядається побудова системи збору та обробки розвідувальних даних як складової автоматизованої системи управління Сухопутних військ Збройних Сил України. Описано функціональне наповнення системи та структуру її бази даних. Наведено приклади функціонування системи.