Математичні моделі оцінки поздовжньої стійкості модифікованих колісних засобів військового призначення - Shabatura, U. V.; Zalypka, V. D. (Військово-технічний збірник, 2015)
Отримані математичні моделі зміни поздовжньої стійкості, які дають можливість з’ясувати нелінійний характер та визначити математично обґрунтовані граничні умови застосування розробленого в попередніх роботах способу збільшення поздовжньої стійкості модифікованих колісних засобів за рахунок зміни радіуса їхніх коліс.