Система підтримки прийняття рішення щодо позиціонування органів технічного забезпечення війcькового формування на місцевості - Chorny, N. V.; Dolgov, R. V. (Військово-технічний збірник, 2015)
Розглянуто побудову системи підтримки прийняття рішення щодо позиціонування органів технічного забезпечення військового формування у визначеному районі (зоні) відповідальності за мінімальною сумарною відстанню до елементів бойового порядку, що забезпечує оптимальне їх розташування на місцевості для реалізації оперативності реагування та зменшення плеча евакуації в умовах збільшення просторових показників ведення бойових дій під час планування технічного забезпечення.