Система екологічного забезпечення Збройних Сил України, шляхи та напрями її трансформування в систему управління екологічною безпекою - Kazmirchuk, V. O.; Savrun, B. Y.; Tsybulia S. А. (Військово-технічний збірник, 2015)
У статті проаналізовано відповідність діючої системи екологічного забезпечення Збройних Сил України вимогам сучасності, загальній системі військового управління при повсякденній діяльності військ (сил), проведенні навчань, виникненні позаштатних надзвичайних ситуацій. Розглянуті перспективи удосконалення даної системи та повнота врахування у ній екологічних аспектів військової діяльності на основі Державного стандарту України ISO 14001.