Погляди на практичне визначення роздільної здатності бортових оптичних засобів реєстрації літальних апаратів - Аndrushkо N. V.; Ratushny, S. V.; Аndreev K. V.; Rudnichenko, S. V. (Військово-технічний збірник, 2018)
Роздільна здатність бортових оптичних засобів реєстрації літальних апаратів в умовах експлуатації залежить від різних чинників. Дуже часто постає питання оцінки роздільної здатності бортових оптичних засобів реєстрації літальних апаратів при проведенні різнорідних випробувань, не маючи в своєму арсеналі необхідних приладів та пристроїв. Використання запропонованого макета для оцінки роздільної здатності дозволить випробувальній бригаді в найкоротші терміни та при мінімумі обладнання визначати відповідність роздільної здатності оптичних засобів реєстрації літальних апаратів заявленим вимогам в умовах проведення льотних експериментів.