Матрична формалізація відгуку багатопозиційної інтегрованої системи зв’язку та радіолокації у режимі зв’язку - Zinchenko, A. O. (Військово-технічний збірник, 2014)
В статті приведено варіант моделі функціонування інтегрованої багатопозиційної системи зв’язку та радіолокації за принципом МІМО у випадку застосування в приймальних позиціях плоских цифрових антенних решіток. Запропонована модель формалізує відгук приймального сегмента системи за умови випромінювання одним або декількома передавачами кореспондентів багаточастотних сигналів на різних довжинах електромагнітних хвиль.