Проблеми збалансованості та перспективи розвитку системи озброєння Сухопутних військ Збройних Сил України - Seredenko, M. M.; Efimov, G. V. (Військово-технічний збірник, 2014)
У статті проаналізований стан розвитку озброєння і військової техніки у збройних силах провідних країн світу та України, розглянуті проблеми збалансованості та перспективи розвитку системи озброєння Сухопутних військ ЗС України, сучасні підходи до вирішення проблем подолання відставання ЗС України від армій найбільш розвинутих держав світу в розвитку засобів збройної боротьби.