Синтез варіантів проектних гіпотез технічного вигляду перспективних типів бойових броньованих машин - Kuprinenko, A. N.; Golub, V. A. (Військово-технічний збірник, 2013)
Розглянуто задачу синтезу варіантів проектних гіпотез технічного вигляду перспективних типів бойових броньованих машин. Запропоновано підхід, що враховує особливості їх системного застосування в нових умовах ведення збройної боротьби.