Система автоматизованого управління польотом і корисним навантаженням безпілотних літальних апаратів поля бою - Salnik, Y. P.; Matala, I. V.; Pashuk, Y. M. (Військово-технічний збірник, 2013)
Проведено аналіз сучасних систем управління безпілотними літальними апаратами поля бою (міні-БпЛА) провідних країн світу. Розглядається склад та призначення бортового обладнання і корисного навантаження міні-БпЛА для Сухопутних військ Збройних Сил України.