Можливості застосування існуючих радіопоглинаючих покриттів до бойових частин ракет - Zvonko, A. A. (Військово-технічний збірник, 2012)
Проведений аналіз існуючих радіпоглинаючих покриттів, основних вимог до них та розглянуто можливості їх застосування до бойових частин ракет з метою зменшення радіолокаційної помітності.