Спосіб формування пеленгаційної характеристики в двоканальному активному радіолокаторі ГСН з конічним скануванням - Kolodchak, I. L.; Semeniuk, A. Y.; Chudiak, O. Y. (Військово-технічний збірник, 2012)
Розглянуто спосіб формування пеленгаційної характеристики тракту автоматичного супроводу цілі по кутових координатах в двоканальному радіолокаторі головки самонаведення ракети (англ. – missile seeker). Показана можливість майже дворазового збільшення крутизни пеленгаційної характеристики тракту і, як наслідок, точності пеленгування при збереженні енергетичного потенціалу тракту, а також зниження чутливості радара до сигналів, що поступають з напрямків мимо головної пелюстки діаграми направленості антени.