Місце і роль ISTAR у системах розвідки провідних країн світу - Paschuk, Y. M.; Salnik, Y. P. (Військово-технічний збірник, 2012)
У статті проведено аналіз місця та ролі ISTAR у системах розвідки країн-членів НАТО, а також основних складових систем ISTAR та завдань, які покладені на них. Вивчення стану сучасних систем розвідки провідних країн світу, досвіду їх практичного застосування є актуальним для створення ефективної системи воєнної розвідки України.