Особливості застосування звукометричного комплексу при розгортанні на скорочених віддалях з проведенням імітації - Tkachuk, P. P.; Krasiuk, O. P.; Serhienko, R. V. (Військово-технічний збірник, 2012)
Досліджено порядок визначення фіктивних даних топогеодезичної прив’язки для введення до обчислювальної машини автоматизованого звукового комплексу під час організації засічки вибухів з розгортанням комплексу на скороченій геометричній базі.