Модель процесу розміщення сил і засобів технічного забезпечення окремої механізованої бригади на місцевості при організації управління відновленням озброєння та військової техніки в операції армійського корпусу Об’єднаних сил швидкого реагування - Dolhov, R. V. (Військово-технічний збірник, 2012)
У статті наведено модель процесу розміщення сил і засобів технічного забезпечення окремої механізованої бригади на місцевості при організації управління відновленням озброєння та військової техніки в операції армійського корпусу Об’єднаних сил швидкого реагування у складі угруповання для відбиття вторгнення противника на територію держави та відновлення положення уздовж державного кордону.