Змістовний та структурний підходи щодо удосконалення системи бойової підготовки Сухопутних військ Збройних Сил України - Dumanskyi, Y. A.; Seredenko N. М.; Yakovlev, M. Y. (Військово-технічний збірник, 2012)
У статті на основі проведеного аналізу існуючої системи бойової підготовки Сухопутних військ Збройних Сил України та застосування змістовного й структурного підходів розроблено пропозиції щодо її удосконалення.