Воєнна організація держави: проблеми становлення та розвитку, термінологічний аспект - Yefimov, H. V. (Військово-технічний збірник, 2012)
Стаття присвячена дослідженню проблем забезпечення національної безпеки України, яка багато в чому залежить від чіткого визначення категорійно-понятійного апарату, який регламентує діяльність державних структур у цій сфері, сутності та функцій Воєнної організації держави, сектора безпеки, їх складу, структури й основних завдань при забезпеченні обороноздатності та суверенності країни.