Порівняльна характеристика методів створення топографічних карт для АСУ військового призначення - Hrebeniuk, T. M. (Військово-технічний збірник, 2010)
В статті проаналізовано технологічні методи створення та оновлення топографічних карт, які використовуються командирами для прийняття рішень на тактичному рівні; показана необхідність швидкого застосування цифрових і електронних карт в геоінформаційних системах військового призначення та доцільність використання сучасних наробок відомчих організацій по створенню, накопиченню, обробці великого обсягу інформації, які програмно та апаратно узгоджуються з прийнятими в ЗС України автоматизованими системами управління.