Особливості діяльності органів цивільно-військового співробітництва на Сході України: склад, завдання та перспективи розвитку - Tkachyk, P. P.; Seredenko, M. M.; Kizlo, L. M.; Radzikovsky, S. A. (Військово-технічний збірник, 2018)
У статті проаналізовано керівні документи та методичні матеріали щодо запровадження системи цивільно-військового співробітництва (ЦВС) у Збройних Силах (ЗС) України. Досліджені основні проблемні питання з організації та проведення заходів удосконалення системи підготовки сил і засобів ЦВС у ЗС України. Обґрунтовані пропозиції щодо підготовки сил і засобів системи ЦВС у подальшій роботі та напрями їх діяльності.