Теоретичні засади та практичні аспекти застосування системи коригування світла фар на військовій автомобільній техніці - Zalypka, W. D.; Makohonyuk, F. P.; Protsiuk, R. I. (Військово-технічний збірник, 2018)
Запропоновано теоретичні засади та практичні аспекти застосування системи коригування світла фар на військовій автомобільній техніці. Виконаний аналіз відомих підходів щодо побудови систем коригування світла фар. Визначено структуру системи, проведено її математичний аналіз та складені відповідні алгоритми роботи.