Запобіжно-виконавчі механізми підривних пристроїв, що засновані на детонаційній логіці - Saprykin, A. B. (Військово-технічний збірник, 2016)
У процесі роботи був проведений аналіз принципів конструкцій малогабаритних підривних логічних пристроїв, проведені розрахунки для підбору вибухової речовини, спираючись на розрахункові дані та масогабаритні характеристики. Була опрацьована конструкція малогабаритного запобіжно-виконавчого механізму, обраний матеріал та форма детонаційного логічного елементу, а також можливий варіант його з’єднання з електронною частиною підривача.