Методика проведення вивірки візирного пристрою фіксуванням положень машини кутомірними приладами, розміщеними на базисі - Korolіov, V. M.; Serhienko, R. V. (Військово-технічний збірник, 2016)
Обґрунтовано можливість проведення вивірки візирного пристрою, що полягає у визначенні непаралельності візирної осі візирного пристрою та динамічної осі машини шляхом здійснення заїзду на непозначеній ділянці з фіксуванням положень машини відносно базису; визначено порядок дій та здійснення обчислень при проведенні вивірки візирного пристрою запропонованим способом.