Способи підвищення бойових можливостей інженерних боєприпасів - Ftemov, Y. O.; Kolos, R. L.; Pavlyuchyk, V. P. (Військово-технічний збірник, 2016)
Проведено аналіз розвитку інженерних боєприпасів для боротьби з броньованими об’єктами, висвітлено мету застосування протитанкових мін, їх недоліки, визначені шляхи підвищення ефективності через застосування передових технологій у галузі штучного інтелекту та робототехніки, новітніх матеріалів, запропоновано підходи щодо зміни їх конструкції, застосування та принципу дії.