Сучасний стан та перспективи розвитку наземних мобільних робототехнічних комплексів для Сухопутних військ Збройних Сил України - Myronchuk, Y. V. (Військово-технічний збірник, 2016)
У статті розглянуто зміни характеру ведення збройної боротьби, їх вплив на розвиток наземних мобільних робототехнічних комплексів. Проведено аналіз стану розвитку наземних мобільних робототехнічних комплексів, обґрунтовано необхідність побудови їх типажу для Сухопутних військ Збройних Сил України.