Моделі забезпечення процесу прогнозування обрису зразка артилерійського озброєння - Nickul, S. O. (Військово-технічний збірник, 2016)
Запропонована загальна схема прогнозування обрису зразка артилерійського озброєння (ЗАО) яка враховує етапи інформаційного забезпечення, досліджень, що передують проекту. Для побудови моделі забезпечення процесу прогнозування пропонується використовувати операційно-параметричний аналіз (ОПА).