Існуюча проблематика надійного функціонування елементів та рівнів підсистеми управління екологічною безпекою Сухопутних військ в рамках системи ЗС України - Kazmirchuk, V. O.; Savrun, B. Y.; Tsybulia, S. А. (Військово-технічний збірник, 2016)
У статті проаналізовано відповідність діючої підсистеми екологічного забезпечення Сухопутних військ ЗС України вимогам сучасності. Визначені перспективи трансформації даної підсистеми у підсистему управління екологічною безпекою Сухопутних військ ЗС України системи управління екологічною безпекою ЗС України. Розглянуті перешкоди та вузькі місця інтеграції підсистеми управління екологічною безпекою забезпечення Сухопутних військ у загальну систему військового управління та ЄАСУ ЗС України.