Техніко-економічне обгрунтування і рекомендації щодо оптимального забезпечення автотранспортних підприємств відповідною кількістю та номенклатурою запасних частин - Polyakov, A. P.; Nagachevskyi, V. Y.; Myronyuk, M. Y. (Військово-технічний збірник, 2016)
Стаття стосується вирішення актуального науково-прикладного завдання техніко-економічного обґрунтування і надання рекомендацій щодо оптимального забезпечення автотранспортних підприємств відповідною кількістю та номенклатурою запасних частин. Приведена в узагальненому вигляді методологія раціоналізації матеріально-технічних витрат на забезпечення розподілу деталей та агрегатів системи живлення КамАЗ-5320 відповідно до способів їх одержання службою забезпечення ремонтним фондом автотранспортного підприємства.