Обґрунтування показників ефективності системи забезпечення оперативного командування cпеціальними картами та фотодокументами про місцевість в оборонній операції - Chornoknyzhnyy, O. A.; Korolev, V. M.; Savchuk, R. H.; Zaіjets, Y. H. (Військово-технічний збірник, 2015)
На основі аналізу функціонування системи забезпечення спеціальними картами та фотодокументами про місцевість в збройних силах провідних країн світу, основних завдань топогеодезичного забезпечення оперативного командування (ОК) в операції та вимог військ (сил) до топогеодезичного забезпечення в операції визначено та обґрунтовано показники ефективності системи забезпечення ОК спеціальними картами та фотодокументами про місцевість в оборонній операції.