Визначення температури заряду артилерійського боєприпасу на основі застосування теорії регулярного теплового режиму - Shabatura, U. V.; Mishchenko, A. S. (Військово-технічний збірник, 2015)
У статті розглянута проблема вимірювання температури зарядів артилерійських боєприпасів. Визначені математичні залежності зміни температури порохового заряду в середовищі з постійною температурою на основі теорії регулярного теплового режиму.