Вплив бронезахисту на тактико-технічні характеристики армійських автомобілів багатоцільового призначення - Guley, B. S.; Hrubel, M. H.; Myroshnychenko, Y. V. (Військово-технічний збірник, 2015)
У роботі проаналізовано вплив бронезахисту на основні тактико-технічні характеристики (ТТХ) армійських автомобілів багатоцільового призначення (ААБП), проведено порівняльний аналіз ТТХ перспективних зразків та існуючих типів військової автомобільної техніки, сформовано подальші напрямки досліджень щодо оцінки зміни ТТХ при встановленні броньованого захисту на базові моделі ААБП.