Підвищення ймовірності виявлення цілі в процесі сканування підстильної поверхні з складним рельєфом радіолокатором активної ГСН при апріорній невизначеності по дальності та пеленгу - Kolodchak, I. L.; Semeniuk, A. Y.; Chudyak, O. Y. (Військово-технічний збірник, 2015)
Запропоновано  адаптивний  алгоритм  підвищення  ймовірності виявлення цілі в процесі сканування підстильної поверхні зі складним  рельєфом  радіолокатором  активної  головки самонаведення з гостронаправленою діаграмою спрямованості антени при апріорній невизначеності по дальності і пеленгу, наведені логічна блок-схема такого алгоритму та аналітичні співвідношення між параметрами сканування для типових радіолокаторів  активної  головки самонаведення міліметрового діапазону хвиль.