Методика роботи оперативних груп вивчення досвіду застосування Сухопутних військ України в Антитерористичній операції - Pashchuk, Y. M.; Salnyk, Y. P.; Pashchuk, N. V. (Військово-технічний збірник, 2015)
У статті розглянуто призначення та основні функції системи вивчення та узагальнення досвіду, запропоновано відповідний понятійний апарат, методологічні підходи до формування та діяльності оперативних груп вивчення досвіду застосування Сухопутних військ (СВ).