Аналіз якісних показників систем автоматичного керування діаграмою направленості активних фазованих антенних решіток - Belіakov, R. O. (Військово-технічний збірник, 2015)
У статті представлено результати аналізу систем автоматичного керування діаграмою направленості активних фазованих антенних решіток. Обґрунтовано доцільність побудови модулів активних фазованих антенних решіток з урахуванням умов мінімізації середньоквадратичних помилок системи керування діаграмою направленості. Автор підкреслює актуальність застосування запропонованого методу оцінки показників якості системи керування діаграмою направленості.