Кристалографічний метод математичного моделювання об’єкта типу «перспективна рухома система радіозв’язку військового призначення − операційний район − система радіорозвідки противника» - Volobuiev, A. P.; Fedin, O. V. (Військово-технічний збірник, 2015)
У статті запропоновано метод математичного моделювання об’єкту типу «перспективна рухома система радіозв’язку військового призначення – операційний район – система радіорозвідки противника», за допомогою якого вирішується задача створення математичної моделі даного об’єкту для дослідження рівня її радіомаскування і яка може бути взята за основу при розробленні алгоритмічного забезпечення децентралізованої системи управління системою радіозв’язку, зокрема управління рівнем радіомаскування.