Визначення показників основних груп оперативно-тактичних вимог для створення колісних бойових броньованих машин - Kalinin, A. M.; Kostyuk, V. V.; Budyanu, R. H. (Військово-технічний збірник, 2015)
Розглянуто питання щодо визначення показників основних груп оперативно-тактичних вимог для створення колісних бойових броньованих машин. Наведений спектр використання бойових броньованих машин у воєнних конфліктах, операціях по підтриманню миру та безпеки, визначено тип колісних бойових броньованих машин відповідно до їхнього призначення та оперативно-тактичних вимог.