Дослідження якості управління потоками інформації у моделі військової телекомунікаційної мережі, представленій в тензорному вигляді - Lavrut, O. O. (Військово-технічний збірник, 2015)
У статті проводиться обґрунтування та вибір критерію оцінювання якості управління потоками інформації у моделі військової телекомунікаційної мережі. Показано, що використання запропонованого критерію та сформульованих в тензорному вигляді обмежень дозволить вирішити проблему забезпечення мінімального часу доставки повідомлення (команди) між заданими вузлами мережі з контролем показників якості QoS. Наведено приклад розв’язання задачі багатошляхової маршрутизації з використанням запропонованого критерію у моделі військової телекомунікаційної мережі, представленій в тензорному вигляді.