Сучасний стан та проблеми вибору типу рушія бойових броньованих машин - Mischenko, Y. S. (Військово-технічний збірник, 2015)
Розглянуто вплив змін характеру ведення збройної боротьби на розвиток бойових броньованих машин. Проведено аналіз тенденцій їх розвитку та існуючих підходів щодо вибору типу рушія. Обґрунтовано актуальність розробки науково-методичного апарату раціонального вибору рушія.