Методика синтезу системи технічного обслуговування та ремонту озброєння і військової техніки - Morozov, A. A. (Військово-технічний збірник, 2015)
Розглядається методика синтезу топологічної та функціональної структури системи технічного обслуговування та ремонту озброєння і військової техніки територіальних об’єднань. Алгоритм рішення задачі синтезу базується на техніко-економічному підході та двохетапній процедурі рішення, що дозволяє вирішувати задачі великої розмірності.