Методичні підходи до оцінки техніко-технологічних та економічних показників застосування транспортних засобів бюджетної установи - Chmyr, V. M.; Kalenyk, M. М.; Kalenyk, V. M. (Військово-технічний збірник, 2015)
Стаття стосується вирішення актуального науково-прикладного завдання обґрунтування шляхів раціоналізації витрат коштів на експлуатацію парку автотранспортних засобів бюджетних установ силових міністерств та відомств на основі оцінки техніко-технологічних і економічних показників їх застосування й утримання.  Приведена в узагальненому вигляді методологія раціоналізації матеріально-технічних витрат на забезпечення експлуатації транспортних засобів бюджетних установ.