Радіолокаційні станції контрбатарейної боротьби та перспективи їх розвитку - Opanasyuk, I. I. (Військово-технічний збірник, 2015)
У статті проведено аналіз стану радіолокаційних станцій контрбатарейної боротьби, які знаходяться на озброєнні провідних країн світу з метою впровадження їх досвіду при створенні перспективних станцій для озброєння Сухопутних військ Збройних Сил України.