Аналіз можливостей щодо підвищення ефективності виконання завдань з ураження рівнозначних за важливістю цілей - Dzubenko, Y. A.; Repin, I. V. (Військово-технічний збірник, 2014)
У статті обґрунтовується можливість розгляду процесу ураження високомобільних цілей з точки зору функціонування систем масового обслуговування різного типу та надано рекомендації щодо підвищення ефективності їх функціонування при необхідності одночасного ураження об’єктів, що мають однакову важливість з тактичної точки зору.