Аналіз стану та обґрунтування шляхів визначення раціональної системи поправок при стрільбі реактивними снарядами - Grabchak, V. I.; Stetsiv, S. V. (Військово-технічний збірник, 2014)
В статті проводиться аналіз сучасного стану та перспективи розвитку реактивної артилерії; аналізуються методи визначення системи факторів (поправок), які потрібно враховувати при визначенні установок для стрільби некерованими реактивними снарядами. Досліджуються характеристики розсіювання при стрільбі некерованими реактивними снарядами, визначаються показники їх ефективності.