Обґрунтування системи оборонного планування - Homa, V. V.; Loza, I. V. (Військово-технічний збірник, 2014)
У статті розглянуті наукові підходи, які обґрунтовують, що оборонне планування є системою, а також інтегруючою складовою системи державного планування оборонної сфери, управління державними ресурсами та бюджетного планування.