Оцінка похибки визначення азимута самоорієнтовною БІНС при дії на неї випадкової хитавиці - Hrechka, G. P.; Koroliov, V. М. (Військово-технічний збірник, 2014)
Виконана оцінка похибки визначення азимута самоорієнтовною безплатформною інерціальною  навігаційною системою (БІНС)  на лазерних гіроскопах при дії на неї випадкової хитавиці. Результати отримані без накладання будь-яких обмежень на сигнали лазерних гіроскопів, мають загальний  характер, тому можуть бути поширені на БІНС, побудованих на інших типах  гіроскопів: оптичних, волоконно- оптичних, динамічно-настроюваних, мікромеханічних та інших.